Dé Appeldag 2023

Publicatiedatum: 27 mei 2023

Dit jaar zal Dé Appeldag plaatsvinden op donderdag 29 juni bij Proeftuin Randwijk, Lingewal 1b, Randwijk. Naast de focus op appel- en perenteelt zullen diverse noviteiten voor de brede fruitteelt aan bod komen. Denk hierbij aan digitalisering in de fruitteelt, mechanisatie en diverse teelt toepassingen.

Delphy team Fruitteelt en NFO organiseren wederom Dé Appeldag: een studiedag rondom de teelt van appels, peren en steenfruit. DLV Advies is voor Proeftuin Randwijk betrokken bij verschillende trajecten, zowel voor het hoofdbouw, de tunnelkassen als het bestemmingsplan. U kunt op Dé Appeldag bij ons terecht voor vragen en advies over onder andere bouw, vergunningen, bestemmingsplannen, makelaardij en energiemanagement.

Proeftuin Randwijk-editie!

Proeftuin Randwijk heeft zich de laatste acht jaar sterk ontwikkeld als de proeftuin voor vele innovaties in de fruitteelt. Met de organisatie van Dé Appeldag willen we Randwijk in de schijnwerpers zetten en aan heel fruittelend Nederland (en daarbuiten) tonen wat de proeftuin te bieden heeft. Daarnaast creëren we ook een vertrouwde en gezellige plek om te netwerken!

Meer informatie is te vinden op de website van Delphy

De Appeldag is een samenwerking tussen Wageningen University & Research, NFO, Fruitconsult, CAF & Delphy.

 

Open dag Akkerbouwbedrijf VOF Schoonderwoerd 13 juli a.s.

Bij akkerbouwbedrijf VOF Schoonderwoerd is recent de bouw van een opslagloods afgerond. Centraal staat het drogen en bewaren van pootaardappelen, het sorteren...

Lees verder

Vijf jaar onzekerheid: PAS-Melders nog steeds in de knel

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat de PAS-melders in de illegaliteit terechtkwamen na de uitspraak van de Raad van State op 29 mei 2019. Sindsdien...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar