Open dag melkveebedrijf Snel

Publicatiedatum: 22 november 2015

DLV Advies organiseert een open dag op 10 december op het melkveebedrijf van de familie Snel op de Kappeweg 21 te Wijhe. De open dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. 

LET OP: parkeren kan alleen bij loonbedrijf Jansen Wijhe BV aan de Lierderholthuisweg 15 te Wijhe. Vanaf daar rijden pendelbussen.

Tijdens de open dag is het mogelijk rond te kijken in de nieuwe melkveestal die plaats biedt aan 200 koeien. De oude stal uit 1972 heeft plaats gemaakt voor een nieuwe 2+2 rijïge ligboxenstal. De stal voldoet aan de Maatlat Duurzame Veehouderij. Jos van ‘t Erve, projectleider bouw, kan de gemaakte keuzes en unieke punten van de stal toelichten. Zo heeft deze stal onder andere een mestrobot met sproei-installatie, een 2x12 zij-aan-zij melkstal, een emissiearme vloer Swaans G2.2 en koematrassen. 

Neem voor meer informatie over deze open dag contact op met Jos van 't Erve

Belang van vroegtijdige quickscan flora en fauna bij Lbv-aanvragen

Nu de positieve beschikkingen voor ondernemers, die zich hebben aangemeld voor de Lbv-plus regeling, zijn ontvangen, worden gesprekken met de gemeente...

Lees verder

Vaste mest uitgangspunt bij nieuwe ligboxenstal familie De Jong

Familie De Jong in Vlist is sterk voorstander van vaste mest; dat voedt het bodemleven en is goed voor de weidevogels. Toen zij van de grupstal overgingen...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar