Praktijkmiddagen: Natuurinclusief in cijfers

Publicatiedatum: 23 augustus 2023

Altijd al willen weten wat natuurinclusieve landbouw echt oplevert in de praktijk? Neem dan deel aan één of meerdere praktijkmiddagen in augustus, september of oktober. Voor elk inspiratiebedrijf is uitgerekend wat natuurinclusieve landbouw kost en wat het daadwerkelijk oplevert voor de betreffende ondernemer.

In augustus, september en oktober organiseert Platform Natuurinclusief landbouw Gelderland voor de tweede keer een praktijkmiddag bij zes inspiratieboeren. Het thema van de bijeenkomst is op alle bedrijven 'Natuurinclusieve landbouw in cijfers'. Tijdens deze praktijkmiddagen vertelt onder andere Adriaan Dubbeldam, adviseur Mest & Mineralen bij DLV Advies, samen met de praktijkbedrijven, over de financiële gevolgen van de omslag naar natuurinclusieve landbouw op het bedrijf. Ook staat hij stil bij de kansen en bedreigingen met betrekking tot verdienvermogen natuurinclusieve landbouw in het algemeen.

Deelnemen

Neem een kijkje op het erf en in het veld en ontdek de mogelijkheden van natuurinclusieve landbouw in de praktijk!
Meld u via onderstaande knop aan voor een van de praktijkmiddagen op 29 augustus in Deil, 7 september in Winterwijk, 15 september in Voorst, 28 september in Wijchen, 4 oktober in Lunteren of 17 oktober in Harfsen. 

Aanmelden

'In vijf jaar tijd wordt alles anders'

"Deze maand heb ik een aantal leuke bijeenkomsten gehad rondom het wijzigen van mijn rol in het bedrijf. Bij het bereiken van de 60-jarige leeftijd...

Lees verder

Strengere eisen Beter Leven keurmerk 2025: ga er constructief mee aan de slag

Per 1 januari 2025 worden de eisen voor het Beter Leven keurmerk in de varkenshouderij aanzienlijk aangescherpt. Voor deelnemers is het belangrijk om nu...

Lees verder

Meer nieuws