Subsidie innovatieve concepten Gelderland

Publicatiedatum: 18 mei 2017

12 Juni stelt de Provincie Gelderland de POP3 regeling Innovatieve Concepten open. Vorig jaar heeft DLV Advies succesvol twee projectplannen ingediend: beide projecten zijn gehonoreerd.

Ook dit jaar stelt de Provincie de mogelijkheid om projecten waarmee ondernemers, ontwerpers en andere partijen nieuwe concepten kunnen ontwikkelen die boven het individuele bedrijfsbelang uitstijgen. Het gaat daarbij om het structureel verbeteren van de duurzaamheid van de voedselketen, een landbouwsector of een plattelandsregio.

Samenwerkingsverband

Er wordt subsidie toegekend aan een samenwerkingsverband bestaande uit ten minste twee partijen, waarvan er ten minste één partij landbouwer is of in dienst is bij een organisatie die de landbouwsector vertegenwoordigt, zoals een agrarisch adviesbureau (DLV Advies). Eén van de personen uit het samenwerkingsverband is de penvoerder (aanvrager).

Openstelling sluit 7 augustus

De openstelling sluit op 7 augustus. Het subsidieplafond betreft 1,2 miljoen euro. Subsidiabele kosten binnen een project kunnen zijn: personeelskosten, de kosten van adviseurs, architecten en ingenieurs,  de kosten van adviezen duurzaamheid op milieu en economisch gebied,  kosten van haalbaarheidsstudies en de kosten van verwerving of ontwikkeling van computersoftware. 

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Tom Ploeger, projectaccountmanager bij DLV Advies.

Tot € 480.000 subsidie voor herstel in aardbevingsgebied

Veel agrarische ondernemers in Groningen hebben last gehad van problemen door de gaswinning. Door schade aan hun bedrijven en vertraging bij het versterken...

Lees verder

Webinar Vestigingssteun bij bedrijfsovername 22 april 20.00 uur

Heb je onlangs of ben je van plan een agrarisch bedrijf gedeeltelijk of geheel over te nemen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de vestigingssteun...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar