Wie is Margreet?

Ik haal er veel energie uit om als teammanager Noord de mensen uit mijn team in hun kracht te zetten. We kunnen de klanten optimaal van dienst zijn doordat we als team de kwaliteiten te bundelen, elkaar helpen en van elkaar leren. Ik geniet ervan wanneer mijn collega’s net als ik, veel enthousiasme en plezier aan hun werk beleven.

Als teammanagers nemen wij de rol aan van meewerkende voorman/vrouw. Gedurende de helft van mijn tijd richt ik me op strategische, financiële en emotionele vraagstukken van mijn klanten. Al deze 3 aspecten zijn met elkaar verbonden, als het op 1 onderdeel stagneert loopt alles vast. Ik vind het een geweldige uitdaging om samen met de ondernemer en zijn/haar gezin nieuw toekomst perspectief te creëren. In deze zoektocht staat de ondernemer centraal: Waar ben je goed in? Waar word je blij van? Dit is de basis welke het nieuwe plan ook daadwerkelijk tot een succes maakt.

Samen met mijn gezin woon ik in het Groningse Niebert. Van jongs af aan ben ik al betrokken bij verschillende takken binnen de agrarische sector. Jarenlang heb ik vanuit de rol als veevoedingsadviseur ondernemers kunnen ondersteunen bij het behalen van optimale resultaten bij hun dieren en teelten. Dagelijks met de voeten in de praktijk ben ik me ook steeds meer gaan interesseren in de ondernemers en hun drijfveren. Werken aan succes is leuk, maar wordt nog leuker wanneer je het deelt met de mensen om je heen.