Taxatie

Bij een bedrijfsovername of een uitbreiding van het bedrijf bepaalt een onafhankelijke taxateur vaak de waarde voor de financiering. Banken eisen dat een gecertificeerde agrarische makelaar of taxateur de taxatie uitvoert. Het taxeren van uw agrarische onderneming is niet alleen zinvol bij het afsluiten van een financiering, maar geeft u als ondernemer ook in inzicht in uw financiële exploitatie van uw bedrijf.

Agrarisch vastgoed

De agrarische makelaars van DLV Advies zijn gecertificeerd om agrarisch landelijk vastgoed te taxeren. Zij richten zich volledig op agrarisch onroerend goed en zijn daarom zeer goed op de hoogte van laatste marktontwikkelingen in de regio. De taxateurs van DLV Advies maken taxatierapporten onder de richtlijnen van een REV gecertificeerde taxateur. U kunt ons ook inschakelen als taxatie-expert bij de waardering van onroerende zaken. Daarnaast zetten bijvoorbeeld accountants ons in voor het opstellen van minnelijke waarderingen met de belastingdienst. Ook voor een hertaxatie voor bijvoorbeeld het opnieuw vaststellen van de WOZ-waarde bent u bij de taxateurs van DLV Advies aan het goede adres.

Overweegt u een taxatie van uw agrarisch vastgoed? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze makelaars in uw regio of vraag alvast met het formulier rechts een taxatie aan.

Vraag taxatie aan


 

 

 
Klik op verstuur om uw aanvraag in te dienen.
Een van onze taxateurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.
* verplichte velden

ONZE MAKELAARS/TAXATEURS

STAAN VOOR U KLAAR