Gerdien Aaftink

KANTOOR
DLV Advies
Munsterstraat 18a
Postbus 546
7400 AM Deventer
info@dlvadvies.nl
0570 50 15 00

Wie is Gerdien?

Projecten organiseren, beheren en monitoren binnen DLV Advies, dat is mijn taak én mijn uitdaging als projectaccountmanager. Ik focus mij op regionale en landelijke subsidies in de agrarische sector die voor agrarische ondernemers van meerwaarde zijn, die er voor zorgen dat de ondernemer net dat zetje krijgt om een idee wél uit te werken. Ik vertaal landelijke regelingen naar praktijk en ik zorg ervoor dat het proces optimaal verloopt waarbij de ondernemer op de juiste momenten op de hoogte wordt gehouden en zich geen zorgen hoeft te maken over het traject. Hierbij heb ik graag contact met adviseurs, klanten en andere betrokkenen. Ik stort me graag op projecten waarbij de adviseurs kennis inbrengen en ik zorg voor de rest.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen. Dit varieert van een middag in de stad, een avond Netflix tot sportieve activiteiten zoals bootcampen, racefietsen en hardlopen.

DLV Advies is een organisatie met veel kennis, kunde en een hoop gezelligheid. De flexibiliteit, het vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid die ik krijg, zorgen ervoor dat dit de organisatie is waar ik graag werk. Samen de schouders eronder zetten en aan de slag.

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Gerdien is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor het volgende aandachtsgebied:

E3 Bedrijfsovername

"Je hebt een ruime ervaring en een aansprekende en effectieve aanpak. Als adviseur sta je dicht bij jouw klanten en begeleid jij hen gedurende het gehele overnameproces. Voorts voldoe je aan de competenties en kwaliteiten om als onafhankelijke adviseur op dit terrein en voor de agrarische sector te kunnen acteren."

Roberto Flören  – expert voor het aandachtsgebied E3 ‘bedrijfsovername'.

In het nieuws

Meer nieuws