Leo Rouhof

KANTOOR
DLV Advies
Munsterstraat 18a
Postbus 546
7400 AM Deventer
info@dlvadvies.nl
0570 50 15 00

Wie is Leo?

De klant kan van mij een open en directe benadering verwachten. De analyse of het advies zal altijd eerlijk en oprecht zijn. Ik zal nooit de confrontatie uit de weg gaan. Dit alles met als doel de beste oplossing voor het bedrijf te vinden.

Ik ben Leo Rouhof, gehuwd en trotse vader van twee zonen. Ik ben opgegroeid op het platteland en heb daardoor altijd al veel affiniteit met de agrarische wereld gehad.Mijn interesse in de natuur en de wandelingen, die ik meestal met mijn vrouw maak, zorgen ervoor dat ook mijn interesse in het buitengebied blijft.
Als bestuurder/penningmeester van een voetbalvereniging, penningmeester van een VVE en bestuurslid Stichting Sportief De Mors vervul ik mijn maatschappelijke betrokkenheid.

Vanuit de accountantswereld ben ik in 1998 overgestapt naar DLV Advies. In 2005 ben ik aandeelhouder geworden. In mijn dagelijks werk ben ik adviseur financieel management. Door mijn achtergrond heb ik snel een financieel inzicht in het totale bedrijf van de klant.

Door mijn jarenlange werk in de agrarische sector heb ik een breed netwerk.  Daarnaast kan ik gelukkig putten uit de expertise van mijn collega’s bij DLV Advies.

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Leo is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

E1 Persoonlijke ontwikkeling
“Jouw manier van werken kenmerkt zich door open vragen stellen. Het lukt jou om ook in lastige situaties goede gesprekken met ondernemers te voeren en om een stapje dieper te komen, zodat de ondernemer zicht krijgt op patronen en eigen valkuilen, wat dan uiteindelijk leidt tot een andere houding en tot actie.” 
Jan Breembroek – expert BAS-commissie

E3 Bedrijfsopvolging
“Je hebt een ruime ervaring en een aansprekende en effectieve aanpak.” 
Roberto Flören – Expert BAS-commissie