Marissa ten Hagen

KANTOOR
DLV Advies
Munsterstraat 18a
Postbus 546
7400 AM Deventer
info@dlvadvies.nl
0570 50 15 00

Wie is Marissa?

In 2021 heb ik de rechtenopleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond met een specialisatie in het handelsrecht. Net als veel onderdelen van het handelsrecht, is het omgevingsrecht dynamisch en altijd in ontwikkeling. Het is de uitdaging voor de adviseur om de klant met raad en daad bij te staan op de weg die naar het gewenste resultaat leidt. Geen ondernemer is hetzelfde, want elke ondernemer heeft een eigen visie en doelstellingen. Het leveren van kwaliteit en maatwerk staat dan ook voorop. Een goed advies is immers goud waard. 

Het uitgangspunt moet voor mij altijd zijn: als het mag, dan kan het. U kunt bij mij terecht voor vraagstukken en plannen op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Daarnaast zal ik mij toeleggen op het werken met de nieuwe Omgevingswet. Ik krijg er energie van om de verbindende schakel te kunnen zijn tussen de wet- en regelgeving en de praktijk. 

Als junior adviseur werk ik zowel vanuit het kantoor als in het veld. Of ik nu aan het bureau of aan de keukentafel zit, mijn doel is hetzelfde. Het mogelijk maken voor ondernemers om te doen wat zij het liefst doen: blijven ondernemen.