Mestboekhouding rundvee €275

Publicatiedatum: 14 december 2015

Met de nieuwe digitale service van DLV Advies voldoet u voor 275 euro aan de wettelijke verplichtingen van de mestboekhouding.

Het mestbeleid wordt steeds complexer. En fouten kun je je niet meer permitteren. Laat het daarom de specialisten van DLV Advies regelen. Zij zorgen voor een foutloze administratie en praktische adviezen.

Snel, simpel en efficiënt

Voor slechts 275 euro zorgen de specialisten van DLV Advies voor het:

  • invullen van de Kringloopwijzer, een verplichting voor alle melkveehouders met een fosfaatoverschot. 
  • bepalen van de eindvoorraden. Op basis van onder andere het gemiddeld aantal dieren, de grondpositie en de hoeveelheid mestaan- en afvoer bepaalt de specialist de voorraden en geeft deze door aan RVO.
  • aanmelden van de derogatie voor 2016 zodat u dat ook meteen geregeld heeft. 

Het enige wat u hier voor hoeft te doen is een digitale vragenlijst in te vullen en deze te mailen. Een specialist mest zal vervolgens alles in concept klaarmaken en naar u opsturen. De uitkomsten worden telefonisch met u besproken en bij uw akkoord wordt alles ingediend. U ontvangt een rapport van de kringloopwijzer en de voorraadgegevens. De ervaring en vakkennis van de specialisten in combinatie met het digitaal verwerken van de gegevens zorgt voor een snelle, simpele en efficiënte mestboekhouding. 

Als u meer informatie wilt of u wilt gebruik maken van dit aanbod, laat dan hier uw gegevens achter. U kunt ook contact opnemen met Rik Janssen.

Uitnodiging: ondernemen met biologische zuivel

Melkveehouders staan voor belangrijke keuzes in een tijd van verandering. Hoe navigeer je door wet- en regelgeving gericht op natuur en milieu, terwijl...

Lees verder

Transitieperiode cruciaal voor melkkoeien

Een vlotte overgang naar een nieuwe lactatie is van vitaal belang voor melkkoeien. De transitieperiode, die begint ongeveer 45 dagen voor de verwachte...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar