UITNODIGING BIJEENKOMST: ‘Het nieuwe GLB, van basispremie tot goud!”

Publicatiedatum: 01 februari 2023

Het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) is per 1 januari 2023 ingegaan en de strengere mestregels gaan per 1 maart in. Wat houdt deze verandering voor uw bedrijfsvoering in en welke kansen biedt het nieuwe GLB u? DLV Advies organiseert samen met Schimmel Overberg B.V. op dinsdagavond 7 februari 2023 een bijeenkomst waarin we u graag informeren over de praktische gevolgen van het nieuwe GLB.

Deze informatie avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in Overberg (gemeente Utrechtse Heuvelrug). Geïnteresseerde agrarische ondernemers worden van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Deelname is gratis echter vooraf aanmelden is verplicht.

Programma

De indeling van de avond is als volgt:

 • 19.30 uur: inloop
   
 • 20.00 uur: ontvangst en welkomstwoord
  ​Albert Schimmel (Schimmel Overberg) en Niek Visser (Midland Voeders)
   
 • 20.10 uur: wet- en regelgeving en actualiteiten rondom het nieuwe GLB
  Stef van Bergen (DLV Advies)
   
 • 20.40 uur: actualiteiten en praktische invulling GLB
  Albert Schimmel en Niek Visser
   
 • 21.10 uur: landbouwbodems als sleutel voor een betere leefomgeving? 
  Richard van Hoorn (Waterschap Vallei en Veluwe)
   
 • 21.40 uur:resume 
  Albert Schimmel en Niek Visser

Einde bijeenkomst met hapje en drankje.

Aanmelden en locatiegegevens

De bijeenkomst wordt gehouden in Dorpshuis De Buurthucht, Haarweg 33b te Overberg. U kunt ter plaatse parkeren. Deelname is gratis echter aanmelden is verplicht. Agrarische ondernemers kunnen zich hier aanmelden. We hopen u graag op 7 februari te zien.

Nieuwsbrief

Wilt u geheel vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van het project ‘Verdienen met duurzame veehouderij’? Wij versturen periodiek een nieuwsbrief met daarin kennis en ervaringen die binnen dit project wordt opgedaan. Middels onderstaand formulier kunt u zich hiervoor aanmelden.

* verplichte velden

Verdienen met duurzame melkveehouderij Utrecht

Deze bijeenkomst is georganiseerd vanuit het project ‘Verdienen met duurzame melkveehouderij Utrecht’. Het project is mede mogelijk door steun van de provincie Utrecht en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

 

Monomestvergisters in de varkenshouderij: interessant, maar haalbaarheid omslachtig

Vanaf 2030 dient jaarlijks 1,6 miljard m3 groen gas in aardgas te worden gemengd. Dit biedt varkenshouders een interessant perspectief om monomestvergisting...

Lees verder

Meer boeren kiezen voor monomestvergisting

De interesse van boeren in monomestvergisting groeit snel. Dit constateren de specialisten van DLV Advies, die dit jaar aanzienlijk meer subsidieaanvragen...

Lees verder

Meer nieuwsGerelateerde innovaties

Onze adviseurs staan
voor u klaar