Uitnodiging: ondernemen met biologische zuivel

Publicatiedatum: 08 mei 2024

Melkveehouders staan voor belangrijke keuzes in een tijd van verandering. Hoe navigeer je door wet- en regelgeving gericht op natuur en milieu, terwijl je ook je bedrijf gezond houdt? Op 15 mei a.s.nodigen we je uit bij Melkveehouderij Heijink, Aalten, voor een inspirerende kennissessie.

Melkveehouders staan voor belangrijke keuzes in een tijd van verandering. Hoe navigeer je door wet- en regelgeving gericht op natuur en milieu, terwijl je ook je bedrijf gezond houdt?

Uitnodiging kennissessie melkveehouderij Heijink

Op 15 mei nodigen we je uit bij Melkveehouderij Heijink, Aalten, voor een inspirerende kennissessie. Ontmoet experts zoals Jochem Prinsen van FrieslandCampina, die de mogelijkheden verkent. Gerdine Kaptijn biedt praktische inzichten en Edith Finke, adviseur Mest & Mineralen bij DLV Advies, belicht de voordelen van omschakeling naar biologisch. Maak ook kennis met Niek Heijink, een melkveehouder die recent de stap heeft gezet, en krijg een exclusieve rondleiding op het bedrijf.

Sprekers

  • Jochem Prinsen - wat zijn de mogelijkheden bij FrieslandCampina

  • Edith Finke - voordelen omschakelen en wat houdt het in? 

  • Gerdine Kaptijn - praktische invulling; wat kan je nu doen? 

  • Niek Heijink - recent omgeschakeld in de praktijk, rondleiding

Aanmelden

  • Datum: 15 mei 2024

  • Tijd: 10.00 - 12.00 uur

  • Locatie: Melkveehouderij Heijink, De Heurnseweg 1, 7122 LS Aalten

Aanmelden kan  via jeanne@truefood.nl of klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Lees meer
 

 

Sterke daling stikstofbodemoverschot in 2023

“Het stikstofoverschot op de bodembalans dient als richtlijn in het streven naar lagere nitraatconcentraties in het grondwater en betere benutting...

Lees verder

Subsidie behoud grasland gaat op 15 juli open

Voor landbouwbedrijven die gebruikmaken van derogatie is er de komende jaren de subsidie behoud grasland beschikbaar. Deze subsidie is bedoeld om het aantrekkelijk...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar