Agrarisch ondernemen in Denemarken?

Publicatiedatum: 24 april 2023

Waarom emigreren Nederlandse boeren naar Denemarken? Is het agrarisch ondernemen in Denemarken dan zoveel anders en beter dan in Nederland? En hoe zit het met het verschil in stikstofbeleid tussen beide landen?

Om hierover te discussiëren en mogelijk antwoord te krijgen op deze vragen, zijn een aantal Deense adviseurs op bezoek geweest bij Niek Groot Wassink, adviseur Financieel Management bij DLV Advies. Natuurlijk was dit ook een perfecte mogelijkheid om gelijk een rondleiding te krijgen op een Nederlands melkveebedrijf. Bekijk het korte verslag in de video.

 

Meest gestelde vragen vestigingssteun

Het kabinet heeft aangekondigd dat het jonge boeren en tuinders die een bedrijf beginnen of overnemen financieel zal ondersteunen. Op 3 juni tot en met...

Lees verder

Antwoord op vragen tijdens webinar vestigingssteun

Kom je in aanmerking voor de vestigingssteun als je alleen nog in de maatschap zit en niet minimaal 50 procent eigenaar bent? Op welke criteria wordt je...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden