Basiscursus bewaren

Publicatiedatum: 29 december 2015

Bewaren is een vak apart. Leer er meer over bij de basiscursus bewaren door Harrie Versluis.

Tot aan de oogst is er veel aandacht voor een goed product. Als het eenmaal binnen is, verminderd die aandacht. Onterecht. Juist dan is veel kennis en inzicht nodig om te weten hoe u een product met de minste verliezen kan bewaren.

Bewaarspecialist Harrie Versluis geeft hierover een praktijkcursus bij het Cursuscentrum Agribusiness op 29 januari 2016, van 9.00 tot 16.00 uur. In deze praktijkcursus gaat Versluis nader in op alle aspecten van het bewaren van aardappelen. Wat is belangrijk om een goed product te houden? Hoe kan je indroogverliezen beperken? Hoe stel je dat in op je bewaarcomputer? Deze en andere vragen zullen aan bod komen. 

Na deze cursus heeft u de basiskennis over het bewaren van pootaardappelen weer up-to-date. Daarnaast heeft u meer kennis van lucht en de invloed daarvan op het bewaarproces. U gaat naar huis met een aantal praktische tips en ideeën om ook op uw bedrijf beter te bewaren.

De kosten voor deze cursus bedragen 375,00 euro. Inschrijven kan via Cursuscentrum Agribusiness.

DLV Advies op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2022 te Gorinchem

Van dinsdag 29 november t/m donderdag 1 december staan we dagelijks van 13.00 tot 22.00 uur op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te Gorinchem. Als...

Lees verder

Economische wetten zetten aan tot groei

"Zonder dat ik er per se voorstander van ben, verwacht ik dat door alle hectiek én dynamiek die nu heerst de schaalvergroting en intensivering...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt DLV Advies gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons Privacybeleid