Basiscursus bewaren

Publicatiedatum: 29 december 2015

Bewaren is een vak apart. Leer er meer over bij de basiscursus bewaren door Harrie Versluis.

Tot aan de oogst is er veel aandacht voor een goed product. Als het eenmaal binnen is, verminderd die aandacht. Onterecht. Juist dan is veel kennis en inzicht nodig om te weten hoe u een product met de minste verliezen kan bewaren.

Bewaarspecialist Harrie Versluis geeft hierover een praktijkcursus bij het Cursuscentrum Agribusiness op 29 januari 2016, van 9.00 tot 16.00 uur. In deze praktijkcursus gaat Versluis nader in op alle aspecten van het bewaren van aardappelen. Wat is belangrijk om een goed product te houden? Hoe kan je indroogverliezen beperken? Hoe stel je dat in op je bewaarcomputer? Deze en andere vragen zullen aan bod komen. 

Na deze cursus heeft u de basiskennis over het bewaren van pootaardappelen weer up-to-date. Daarnaast heeft u meer kennis van lucht en de invloed daarvan op het bewaarproces. U gaat naar huis met een aantal praktische tips en ideeën om ook op uw bedrijf beter te bewaren.

De kosten voor deze cursus bedragen 375,00 euro. Inschrijven kan via Cursuscentrum Agribusiness.

Brandpreventie hoeft geen handenvol geld te kosten, het begint bij bewustwording

Als het gaat om brandveiligheid, ligt de veehouderij onder een vergrootglas. Boerderijbranden kunnen in korte tijd voor enorme financiële en emotionele...

Lees verder

Harm Wientjes algemeen directeur bij DLV Advies

Harm Wientjes is de nieuwe Algemeen Directeur van DLV Advies. Hij wil dat de dienstverlener toegevoegde waarde levert, zowel bij de varkenshouders als...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden