Bijeenkomst #boerenhorenbijbrabant

Publicatiedatum: 03 augustus 2017

In de Brabantse veehouderijsector is grote onrust ontstaan naar aanleiding van plannen die Provinciale Staten recent heeft goedgekeurd. Stallen moeten in 2022 al voorzien zijn van emissiearme stalsystemen, en niet in 2028 zoals eerder aangekondigd. Wat zijn de gevolgen voor jouw bedrijf?

Gevolgen van plannen voor mijn bedrijf?

Vragen over de nieuwe plannen of ben je ongerust over de mogelijke gevolgen voor jouw bedrijf? Samen met andere betrokken partijen organiseren wij een informatieavond waarop de gevolgen van de vernieuwde wetgeving duidelijk in beeld worden gebracht. Daarnaast lichten we de mogelijkheden toe die er zijn als je bezwaar wilt maken tegen de nieuwe wetgeving. We kunnen hierbij helpen. Meld je nu aan voor de bijeenkomst.

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 8 augustus in Deurne en op donderdag 17 augustus in Oirschot. Voor de bijeenkomst in Oirschot zijn er nog voldoende plaatsen beschikbaar. 

De avond vindt plaats op donderdag 17 augustus in 't Zand, Bestseweg 52, 5688 NP Oirschot. De ontvangst is om 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur.

Programma informatieavond

19.30 uur    Ontvangst
20.00 uur    Openingswoord door Melissa van de Kam (Boer & Wet)
20.10 uur    Eisen Brabant Beleid door John van den Hombergh (Voergroep Zuid)
20.30 uur    Gevolgen Brabant Beleid door Paul Bens (DLV Advies)
20.50 uur    Juridische aanpak Brabant Beleid  door Niels Crooijmans (Goorts + Coppens advocaten)
21.10 uur    Pauze + inname forumkaarten
21.20 uur    Forum (panel DLV Advies, Goorts + Coppens advocaten, Voergroep Zuid)
22.00 uur    Afsluiting & borrel

Via onderstaande knop kunt u zich direct aanmelden voor een van de bijeenkomsten. 
IK MELD ME AAN

Schadepreventie helpt boeren uit de brand

Ondanks bestaande actieplannen, met als doel het aantal stalbranden en het aantal dieren dat daarbij om het leven komt aanzienlijk te verminderen, worden...

Lees verder

Impact van wateroverlast

In verschillende regio’s heeft de wateroverlast van afgelopen weken grote gevolgen voor mens en dier; ook agrarische ondernemingen kampen met flinke...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden