Crowdfunding campagne geslaagd

Publicatiedatum: 18 januari 2017

Stralende gezichten bij Mariska en Henri van de Ven van Zorgboerderij de Vennekuus. De crowdfunding campagne is geslaagd: er is € 40.000,- opgehaald om hun droom te kunnen verwezenlijken. Het bouwen van een unieke woon- en werkplek voor een (tiener)moeder op het eigen erf.

Verbouwing gestart

De verbouwing is in volle gang. De garage van de familie wordt omgebouwd tot zelfstandige woning waar zij een alleenstaande tienermoeder onderdak gaan bieden om zo zelf voor haar kindje te zorgen. Dit kan niet zonder de juiste begeleiding en vaste inkomsten. Een vaste woon- en werkplek is een goede basis voor een kansrijke toekomst voor zowel moeder als baby. Nog een paar maanden en dan gaat de droom van deze unieke mensen in vervulling en bieden Mariska en Henri van de Ven deze tienermoeders en hun baby een kans.

Crowdfunding campagne

Het gezin startte in september een crowdfunding campagne op om dit mooie initiatief te verwezenlijken. Angela van der Sanden hielp hen hier bij, met name door het meedenken voor  en tijdens de campagne. De familie heeft vol overgave veel tijd en energie in de campagne gestoken en het resultaat mag er zijn. Het was nog even spannend, maar het streefbedrag is gehaald en de campagne geslaagd. Angela, projectmanager bij Connecting Agri & Food*: “Super om te zien dat de inzet beloond is. Het doel is bereikt! Een mooi initiatief waar we met z’n allen de schouders onder gezet hebben om vele mensen te bereiken. We willen, mede namens de familie, iedereen bedanken die deze crowdfunding campagne gesteund heeft. De grote wens van Mariska en Henri gaat nu in vervulling. Als Connecting Agri & Food wensen wij het gezin veel succes met de verbouwing!”

Over drie maanden hopen Mariska en Henri de garage klaar te hebben voor de eerste tienermoeder en haar kindje. Volg dit project via de Facebookpagina van Zorgboerderij de Vennekuus.

Mensen die nog een bijdrage willen leveren aan dit project, zoals een bijdrage voor de inrichting van de woning, kunnen contact opnemen met Angela van der Sanden.

Connecting Agri & Food is een dochteronderneming is van DLV Advies.

Brandpreventie hoeft geen handenvol geld te kosten, het begint bij bewustwording

Als het gaat om brandveiligheid, ligt de veehouderij onder een vergrootglas. Boerderijbranden kunnen in korte tijd voor enorme financiële en emotionele...

Lees verder

Harm Wientjes algemeen directeur bij DLV Advies

Harm Wientjes is de nieuwe Algemeen Directeur van DLV Advies. Hij wil dat de dienstverlener toegevoegde waarde levert, zowel bij de varkenshouders als...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden