DLV Advies gaat het land in

Publicatiedatum: 21 september 2016

Deze hele week is DLV Advies overal in het land te vinden. Van velddag tot open dag, van Joure in het hoge Noorden tot Margraten in het zuidelijkste puntje van Limburg.

Op woensdag 21 september organiseert DLV Advies een Velddag snijmaïs in de omgeving van Zeijen. Diverse proefvelden maïs worden bekeken en de diverse zaaitechnieken komen aan bod. 

Donderdag 22 september is projectleider bouw rundvee Peter Veerman namens DLV Advies te vinden in Joure bij de Agrarische Schouw. Dit is dé agrarische beurs van de Noordelijke regio's. 

Vrijdag 23 september en zondag 25 september houdt familie Conjarts open dagen op het nieuwe melkveebedrijf in Margraten. Hier is Eric Pijnappels de persoon die u tijdens deze dag alles kan vertellen over het gerealiseerde bedrijf. Hij heeft als projectleider bouw rundvee familie Conjarts geadviseerd en de bouw begeleid.

Op zaterdag 24 september staan onze collega's Johan den Hollander en Rienke van Schoonhoven voor u klaar bij familie Sonneveld in Muiderberg. De familie stelt de deuren van de nieuwe 0+6+0 melkveestal open voor publiek tussen 12.00 en 16.00 uur. 

Bekijk de agenda van DLV Advies om te kijken waar DLV Advies nog meer aanwezig is in de komende periode.

Wie heeft het Sterkste Erf? Genomineerden voor de verkiezing 2024 zijn bekend

De genomineerden voor de Sterkste Erf Verkiezing 2024 zijn bekendgemaakt. Deze verkiezing richt zich op boeren en boerinnen die niet alleen uitblinken...

Lees verder

Paul Bens stopt als directeur DLV Advies: ‘Zo’n groot concept had ik niet verwacht’

Per 1 juli treedt Paul Bens terug als directeur bij DLV Advies. Hij is al negentien jaar één van de eigenaren en voor de varkenshouderij...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden