DLV Advies in top 3 Beste Advies

Publicatiedatum: 19 september 2016

DLV Advies staat op de derde plaats in de “Top 15 Beste Advies”. Deze lijst is samengesteld door V-focus. Zij vroegen veehouders naar het beste advies dat zij het afgelopen jaar kregen. Hierbij was de voorwaarde dat het advies afkomstig was van een zakelijke relatie. Het betrof een open vraag. 

Hoogst genoteerde adviesorganisatie

DLV Advies vormt samen met ForFarmers en Agrifirm de top 3. Veehouders kregen hun beste Advies in het afgelopen jaar dus het vaaks van een van deze drie bedrijven. In de “Top15 Beste Advies” staan maar liefst zeven voerbedrijven. Van de adviesorganisaties is DLV Advies het vaakst genoemd, wat resulteerde in een derde plaats. Herrold Lammertink en Paul Bens zijn zeer tevreden met dit resultaat. “We bedanken onze klanten voor het vertrouwen in ons! En natuurlijk onze medewerkers voor hun inzet! Zij zijn altijd gericht op het geven van praktisch advies waarmee concreet resultaat behaald wordt op het bedrijf. Het is mooi om op deze manier te zien dat dit gewaardeerd wordt.” 

Volledige lijst Top15 Beste Advies

Bekijk de volledige lijst op de site van V-focus. De special “Top15 Beste Advies” met een interview met directeur Herrold Lammertink vindt u in de aankomende V-Focus, die verschijnt op 23 september. 

Sterkste Erf verkiezing 2024

Vorig jaar is de familie Ten Kate uitgeroepen tot winnaar van de Sterkste Erf verkiezing. Zij runnen in het Drentse Veeningen een gemengd bedrijf met melkkoeien,...

Lees verder

Brandpreventie hoeft geen handenvol geld te kosten, het begint bij bewustwording

Als het gaat om brandveiligheid, ligt de veehouderij onder een vergrootglas. Boerderijbranden kunnen in korte tijd voor enorme financiële en emotionele...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden