Mestboekhouding rundvee €275

Publicatiedatum: 14 december 2015

Met de nieuwe digitale service van DLV Advies voldoet u voor 275 euro aan de wettelijke verplichtingen van de mestboekhouding.

Het mestbeleid wordt steeds complexer. En fouten kun je je niet meer permitteren. Laat het daarom de specialisten van DLV Advies regelen. Zij zorgen voor een foutloze administratie en praktische adviezen.

Snel, simpel en efficiënt

Voor slechts 275 euro zorgen de specialisten van DLV Advies voor het:

  • invullen van de Kringloopwijzer, een verplichting voor alle melkveehouders met een fosfaatoverschot. 
  • bepalen van de eindvoorraden. Op basis van onder andere het gemiddeld aantal dieren, de grondpositie en de hoeveelheid mestaan- en afvoer bepaalt de specialist de voorraden en geeft deze door aan RVO.
  • aanmelden van de derogatie voor 2016 zodat u dat ook meteen geregeld heeft. 

Het enige wat u hier voor hoeft te doen is een digitale vragenlijst in te vullen en deze te mailen. Een specialist mest zal vervolgens alles in concept klaarmaken en naar u opsturen. De uitkomsten worden telefonisch met u besproken en bij uw akkoord wordt alles ingediend. U ontvangt een rapport van de kringloopwijzer en de voorraadgegevens. De ervaring en vakkennis van de specialisten in combinatie met het digitaal verwerken van de gegevens zorgt voor een snelle, simpele en efficiënte mestboekhouding. 

Als u meer informatie wilt of u wilt gebruik maken van dit aanbod, laat dan hier uw gegevens achter. U kunt ook contact opnemen met Rik Janssen.

Snelle goedkeuring voor Renure als kunstmestvervanger noodzakelijk

Recente ontwikkelingen binnen de Europese Commissie brengen mogelijk een doorbraak voor de agrarische sector: het gebruik van bewerkte dierlijke mest als...

Lees verder

Praktische tips bij invullen Gecombineerde Opgave

Vorig jaar hebben we gezien dat de uitdagingen rondom de Gecombineerde Opgave aanzienlijk zijn toegenomen. De implementatie van het nieuwe Gemeenschappelijk...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden