Basiscursus bewaren

Publicatiedatum: 29-12-2015

Bewaren is een vak apart. Leer er meer over bij de basiscursus bewaren door Harrie Versluis.

Tot aan de oogst is er veel aandacht voor een goed product. Als het eenmaal binnen is, verminderd die aandacht. Onterecht. Juist dan is veel kennis en inzicht nodig om te weten hoe u een product met de minste verliezen kan bewaren.

Bewaarspecialist Harrie Versluis geeft hierover een praktijkcursus bij het Cursuscentrum Agribusiness op 29 januari 2016, van 9.00 tot 16.00 uur. In deze praktijkcursus gaat Versluis nader in op alle aspecten van het bewaren van aardappelen. Wat is belangrijk om een goed product te houden? Hoe kan je indroogverliezen beperken? Hoe stel je dat in op je bewaarcomputer? Deze en andere vragen zullen aan bod komen. 

Na deze cursus heeft u de basiskennis over het bewaren van pootaardappelen weer up-to-date. Daarnaast heeft u meer kennis van lucht en de invloed daarvan op het bewaarproces. U gaat naar huis met een aantal praktische tips en ideeën om ook op uw bedrijf beter te bewaren.

De kosten voor deze cursus bedragen 375,00 euro. Inschrijven kan via Cursuscentrum Agribusiness.

Haal meer uit de bodem: gratis deelname aan BodemUP
Nieuwe richtlijnen voor 4% invulling van niet-productieve grond
Hoe ondervang je een negatieve elektriciteitsprijs?
Hoe krijg je meer daglicht in bestaande varkensstal?
Vast, variabel of dynamisch energiecontract?
Tot € 480.000 subsidie voor herstel in aardbevingsgebied
Webinar Vestigingssteun bij bedrijfsovername 22 april 20.00 uur
Kinderdagverblijf op melkveehouderij en akkerbouwbedrijf Burgmans
Webinar monomestvergisting nu terug te kijken

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt DLV Advies gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons Privacybeleid