Definitief vergoedingsvoorstel rentederivaten

Publicatiedatum: 25-01-2018

De banken zijn bezig met het beoordelen van de rentederivaten (ook wel SWAPS genoemd) en het vaststellen van een vergoeding.  Binnenkort ontvangen veel ondernemers een definitief vergoedingsvoorstel van de bank. Dit voorstel is gebaseerd op het Uniform Herstelkader Rentederivaten. 

Mogelijk heeft u in 2017 al een voorschot ontvangen omdat de afwikkeling van de definitieve herbeoordeling nog op zich liet wachten. Met het accepteren of weigeren van dit voorschot heeft u geen rechten verspeeld. 

De adviseurs van DLV Advies kunnen het definitieve vergoedingsvoorstel voor uw specifieke situatie toetsen. U krijgt vervolgens advies over de vervolgstappen (accepteren of bezwaar maken). 

De acceptatietermijn van het vergoedingsvoorstel is erg kort, namelijk 2 weken. Binnen die termijn moet u beslissen of u het aanbod van de bank accepteert.
We verwachten dat vele bedrijven tegelijk een voorstel ontvangen. Om na ontvangst van het vergoedingsvoorstel snel te kunnen handelen, kunt u via onderstaande knop alvast uw interesse voor de toetsing kenbaar maken. 

Ik ben geïnteresseerd in de toetsing

Webinar monomestvergisting
Wat zijn kansen van mestvergisting bij kassen?
Snelle goedkeuring voor Renure als kunstmestvervanger noodzakelijk
Praktische tips bij invullen Gecombineerde Opgave
Eenvoudige kruidenmengsels presteren het best
Belang van vroegtijdige quickscan flora en fauna bij Lbv-aanvragen
Haal meer uit de bodem: gratis deelname aan BodemUP
Vaste mest uitgangspunt bij nieuwe ligboxenstal familie De Jong
1,5 miljard budgetverhoging Lbv en Lbv-plus