Terugblik Bijeenkomst Aanpassingen Milieuwetgeving

Publicatiedatum: 24-08-2017

Op 8 en 17 augustus ontving DLV Advies, samen met Boer & Wet, Goorts + Coppens en Voergroep Zuid, ruim 300 geïnteresseerde gasten op onze informatieavonden in Deurne en Oirschot. Onderwerp van deze avonden: Aanpassingen in de  Milieuwetgeving zoals deze door Provinicale Staten in Den Bosch op 8 juli zijn vastgesteld.

Tijdens deze bijeenkomsten stonden we stil bij de eisen van de regeling van het Brabantbeleid, we hebben de gevolgen van het beleid zichtbaar gemaakt aan de hand van enkele voorbeelden, vragen beantwoord en tot slot zijn de de juridische (on)mogelijkheden besproken. Uit de reacties maken we op dat de informatieavond erg werd gewaardeerd. Dat is goed om te horen, dankjewel voor de complimenten.

Informatie van bijeenkomst

Na afloop van de bijeenkomst zijn er informatiepakketten met de belangrijkste aanbevelingen uitgereikt. Heb je geen pakketje meegenomen of was je niet aanwezig, maar wil je deze informatie wel tot je beschikking? Download via de website van Boer & Wet direct het informatiepakket en de presentatie van de bijeenkomst.

Ontwikkelingen & laatste nieuws

Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen op de voet volgen en als er nieuwe informatie beschikbaar delen we deze met je. Volg ons voor het laatste nieuws ook op FacebookTwitter of LinkedIn óf schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heb je eerder vragen of wil je ervaringen delen? Laat het weten aan DLV Advies of neem contact op met Melissa van de Kam van Boer & Wet via 085 - 78 25 54 0 of stuur een e-mail naar melissa@boerenwet.nl.

Boer & Wet is een samenwerking van DLV Advies en Goorts + Coppens Advocaten en Adviseurs. Zij zorgen voor inzicht in bedrijfsrisico’s en zorgen dat ondernemers bewust kunnen kiezen welke risico’s ze willen nemen en welke ze tot een minimum willen beperken.

Webinar monomestvergisting
Wat zijn kansen van mestvergisting bij kassen?
Snelle goedkeuring voor Renure als kunstmestvervanger noodzakelijk
Praktische tips bij invullen Gecombineerde Opgave
Eenvoudige kruidenmengsels presteren het best
Belang van vroegtijdige quickscan flora en fauna bij Lbv-aanvragen
Haal meer uit de bodem: gratis deelname aan BodemUP
Vaste mest uitgangspunt bij nieuwe ligboxenstal familie De Jong
1,5 miljard budgetverhoging Lbv en Lbv-plus