Regel fosfaatrechten tijdig

Publicatiedatum: 25 oktober 2015

Fosfaatrechten. Een nieuw fenomeen. Voor een melkveebedrijf dat wil groeien is aankoop van fosfaatrechten noodzakelijk in de toekomst, bovendien moet het kopende melkveebedrijf aan tal van andere eisen voldoen.

De wet en regelgeving op dit punt is continu in beweging. De specialisten van DLV Advies nemen de wijzigingen met u door en geven advies op basis van uw situatie. Bij overeenkomsten over koop en verkoop van fosfaatrechten zorgen we voor de juiste bewoording in de overeenkomsten, zodat de regelgeving bepalend is.  

Voor vragen over fosfaatrechten, maar ook bij interesse in aan- verkoop kunt u bij de makelaars van DLV Advies terecht. Vul het formulier in om uw vraag of aanbod aan fosfaatrechten aan ons door te geven. Wij nemen dan contact met u op.

Video: Arjan en Margriet Hendriks: van strategische verhuizing tot staloptimalisatie

Vanuit hun voormalige gemengde varkens- en melkveehouderij in Heerde dachten Arjan en Margriet Hendriks er al jaren over om zich verder toe te spitsen...

Lees verder

Vind jouw opvolger óf het bedrijf van je dromen tijdens Boer zoekt Perspectief!

Eén van de belangrijkste momenten in het leven van een ondernemer is de bedrijfsoverdracht. Jarenlang bouw je aan jouw onderneming en neem je de...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden