Specialisten altijd scherp

Publicatiedatum: 27 september 2016

Veehouders kozen DLV Advies op plek drie in de V-focus Top 15 Beste Advies. Volgens directeur Herrold Lammertink zijn de specialisten van DLV Advies altijd scherp op wat er gebeurt in de veehouderij en geven ze praktisch advies gericht op concreet resultaat. Een interview met één van de directeuren Herrold Lammertink staat in de V-Focus editie september 2016.

De adviseurs van DLV Advies zijn allen specialisten op een bepaald gebied, bijvoorbeeld mestwetgeving, vergunningen, duurzame energie en bouw. "De onderwerpen waarmee onze adviseurs te maken hebben zijn complex; daavoor heb je specialisten nodig, geen generalisten. Elke vestiging van DLV Advies, vier in totaal, verspreid over het land, heeft daarom haar eigen team van specialisten", vertelt Herrold Lammertink die samen met Paul Bens de directie vormt van DLV Advies. 

Kruisbestuiving

Voor het 'Beste Advies' luisteren de DLV-specialisten goed naar hun klanten. "Wij bedenken niet hun vragen; als een specialist met een veehouder in gesprek is, komen zijn vragen wel boven." Onderling praten de specialisten over de vragen die leven bij de veehouders. Lammertink: "Naast de motivatie die onze hbo- en wo-opgeleide specialisten al hebben, zorgt het praten over de klanten voor kruisbestuiving tussen de specialisten en weten ze precies waar de vragen van de veehouders liggen. Daardoor kunnen ze praktisch advies geven gericht op concreet resultaat."

Verschuiving

De DLV-specialisten merken dat er door de huidige crisis niet mínder vragen komen van veehouders, maar wel dat de vraagstukken anders zijn. "Die gaan meer over bijvoorbeeld de liquiditeit van de onderneming en de vergunningen en minder over bedrijfsuitbreiding. Wij schuiven qua onderwerpen met de veehouders mee en zorgen dat de kennis van onze specialisten meeontwikkelt." DLV Advies volgt vanzelfsprekend de visies en plannen van de beleidsmakers. "Maar DLV Advies is geen politieke partij of belangenbehartiger. We gaan creatief en innovatief om met de geldende kaders. Een klant met ontwikkelingsbehoefte leggen we uit wat er mogeiljk is. Als groei van het bedrijf niet mogelijk of verstandig is, leggen we dat aan hem uit. We geven een eerlijk advies, we zeggen wat we denken. Vervolgens blijven we met de boer om tafel gaan om samen met hem op zoek te gaan naar wat voor hem en zijn bedrijf het best is."

Harm Wientjes algemeen directeur bij DLV Advies

Harm Wientjes is de nieuwe Algemeen Directeur van DLV Advies. Hij wil dat de dienstverlener toegevoegde waarde levert, zowel bij de varkenshouders als...

Lees verder

Uitnodiging kennissessie 'Ondernemen met natuurinclusieve zuivel'

Op 5 april 2024 wordt in Aalten de kennissessie ‘Ondernemen met natuurinclusieve zuivel’ gehouden. Deze bijeenkomst is een vervolg op de eerste...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden