Uitnodiging: ondernemen met biologische zuivel

Publicatiedatum: 08 mei 2024

Melkveehouders staan voor belangrijke keuzes in een tijd van verandering. Hoe navigeer je door wet- en regelgeving gericht op natuur en milieu, terwijl je ook je bedrijf gezond houdt? Op 15 mei a.s.nodigen we je uit bij Melkveehouderij Heijink, Aalten, voor een inspirerende kennissessie.

Melkveehouders staan voor belangrijke keuzes in een tijd van verandering. Hoe navigeer je door wet- en regelgeving gericht op natuur en milieu, terwijl je ook je bedrijf gezond houdt?

Uitnodiging kennissessie melkveehouderij Heijink

Op 15 mei nodigen we je uit bij Melkveehouderij Heijink, Aalten, voor een inspirerende kennissessie. Ontmoet experts zoals Jochem Prinsen van FrieslandCampina, die de mogelijkheden verkent. Gerdine Kaptijn biedt praktische inzichten en Edith Finke, adviseur Mest & Mineralen bij DLV Advies, belicht de voordelen van omschakeling naar biologisch. Maak ook kennis met Niek Heijink, een melkveehouder die recent de stap heeft gezet, en krijg een exclusieve rondleiding op het bedrijf.

Sprekers

  • Jochem Prinsen - wat zijn de mogelijkheden bij FrieslandCampina

  • Edith Finke - voordelen omschakelen en wat houdt het in? 

  • Gerdine Kaptijn - praktische invulling; wat kan je nu doen? 

  • Niek Heijink - recent omgeschakeld in de praktijk, rondleiding

Aanmelden

  • Datum: 15 mei 2024

  • Tijd: 10.00 - 12.00 uur

  • Locatie: Melkveehouderij Heijink, De Heurnseweg 1, 7122 LS Aalten

Aanmelden kan  via jeanne@truefood.nl of klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Lees meer
 

 

Regen en eiwitgewassen verminderen stikstofbodemoverschot

Voor melkveehouders met grond in grondwaterbeschermingsgebieden is het behoud van waterkwaliteit essentieel. Het verminderen van het stikstofbodemoverschot...

Lees verder

Monomestvergisters in de varkenshouderij: interessant, maar uitdagend

Vanaf 2030 dient jaarlijks 1,6 miljard m3 groen gas in aardgas te worden gemengd. Dit biedt varkenshouders een interessant perspectief om monomestvergisting...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden