Verbinding met de keten

Publicatiedatum: 31 mei 2016

Connecting Agri & Food is een dochteronderneming van DLV Advies. Dit is ontstaan om meer bruggen te bouwen tussen ketenpartijen in de agri- en foodsector. Samen werken we vanuit het ketenperspectief en hebben we expertise van elke schakel in de keten. Zo creëren we win-winsituaties voor agrariërs, toeleverende en verwerkende partijen en retailers. We analyseren trends, ontwikkelen marktconcepten en maken apps voor consumenten. Daarmee optimaliseren we de verbinding tussen Agri en Food. 

Van productie tot verwerking

Voor een economische duurzame veehouderij kan er meer uit de markt gehaald worden. Connecting Agri & Food en DLV Advies houden zich bezig met de hele veehouderijketen. Van de productie en verwerking tot de afzet en consumptie. De belangrijkste activiteiten van Connecting Agri and Food zijn trendanalyses, nieuwe ICT toepassingen, marktconcepten en ketenoptimalisatie. 

Nieuwe wegen om waarde toe te voegen

Met de trendanalyses duiden we voor onze klanten waar het naar toe gaat met de omvang en structuur van de sector. We ontwikkelen ook diverse ICT applicaties. Een voorbeeld is de managementcockpit waarmee de agrarische ondernemer op elk gewenst moment kan zien wat de resultaten van zijn dieren zijn. Maar ook worden er apps ontwikkeld waarmee supermarktklanten op hun smartphone kunnen zien waar het door hen gekochte product vandaan komt. 
Ondernemers die marktconcepten willen ontwikkelen helpen we met het opstellen van een goede waardepropositie, gebaseerd op diepgaande kennis over de aankoopfactoren van vlees. Samen met lokale supermarktondernemers zoeken we naar nieuwe wegen om waarde toe te voegen aan hun assortiment.

Samen met Connecting Agri and Food kunnen we verbinding met de hele keten leggen. Kijk voor meer informatie over recente projecten op: www.connectingagriandfood.nl


 

Brandpreventie hoeft geen handenvol geld te kosten, het begint bij bewustwording

Als het gaat om brandveiligheid, ligt de veehouderij onder een vergrootglas. Boerderijbranden kunnen in korte tijd voor enorme financiële en emotionele...

Lees verder

Harm Wientjes algemeen directeur bij DLV Advies

Harm Wientjes is de nieuwe Algemeen Directeur van DLV Advies. Hij wil dat de dienstverlener toegevoegde waarde levert, zowel bij de varkenshouders als...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden