Vouchers subsidie VAB’s Noord-Brabant

Publicatiedatum: 09 november 2017

Voor gestopte ondernemers is er vanuit de provincie Noord Brabant tot 9 januari 2018 een voucherregeling opengesteld, waarbij eigenaren van lege stallen en schuren laagdrempelig een beroep kunnen doen op deskundigen uit het kennisplatform vanuit VABImpuls. Deze deskundigen ondersteunen en adviseren de eigenaren bij het nemen van een beslissing.

Na toekenning van de voucher is het eerste oriënterende en verkennende gesprek helemaal gratis. De voucher heeft in deze eerste fase een waarde van maximaal € 745. In de volgende fase van verkenning, haalbaarheid en ontwikkeling is 75% subsidiabel met een maximum gesteld bedrag van € 1395. In de laatste fase van de uitwerking van de nieuwe plannen is 50% subsidiabel met een maximum gesteld bedrag van €1860.

Dit moet uiteindelijk leiden tot nieuwe kansen en mogelijkheden, maar ook het voorkomen van leegstand met alle negatieve effecten die daarbij horen. De uitvoering van de voucherregeling is in handen van Stimulus. Toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst aanvraag.

Aanvragen voucher

DLV Advies biedt advies over het aanvragen van deze voucher en kan de aanvraag ook volledig voor u verzorgen door middel van een machtiging. 

Neem contact op met Koen Oostendorp of Maaike Pels vul via onderstaande link uw gegevens in en u wordt binnen 2 werkdagen gebeld om de mogelijkheden van deze regeling te bespreken.

Bel mij over de VAB voucher
 

Belang van vroegtijdige quickscan flora en fauna bij Lbv-aanvragen

Nu de positieve beschikkingen voor ondernemers, die zich hebben aangemeld voor de Lbv-plus regeling, zijn ontvangen, worden gesprekken met de gemeente...

Lees verder

Vaste mest uitgangspunt bij nieuwe ligboxenstal familie De Jong

Familie De Jong in Vlist is sterk voorstander van vaste mest; dat voedt het bodemleven en is goed voor de weidevogels. Toen zij van de grupstal overgingen...

Lees verder

Meer nieuws

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden