Wij verwelkomen drie nieuwe medewerkers

Publicatiedatum: 01 september 2016

Op donderdag 1 september hebben wij drie nieuwe collega's verwelkomt. Floor Zijderveld, Rob Höfkes en Tom Ploeger zijn ons team komen versterken.  

Floor Zijderveld

Floor Zijderveld heeft na zijn duaal afstudeerproject in de visserij twee jaar gewerkt op Urk. Na zijn diplomering bij CAH in Dronten is hij ruim 6.5 jaar werkzaam geweest bij de coöperatie AgruniekRijnvallei. Hier begeleidde hij klanten met voeding, mestboekhoudingen en aanverwante activiteiten. 
Floor gaat bij DLV Advies aan de slag als Adviseur Rundvee. Hij specialiseert zich in het thema Mest in de regio noord. 

Rob Höfkes

Rob Höfkes heeft afgelopen zomer de opleiding ‘Bos en Natuurbeheer’ met afstudeerrichting ‘Rentmeesterij’ afgerond aan Hogeschool Van Hall Larenstein. Gedurende zijn opleiding heeft hij enkele stages gelopen en voor zijn afstudeeronderzoek heeft hij zich bezig gehouden met het stelsel van fosfaatrechten. 
Rob gaat bij DLV Advies aan de slag als Junior Makelaar. Hij gaat zijn werkzaamheden combineren met de dagopleiding ‘Makelaar / Taxateur Agrarisch en Landelijk Vastgoed’.

Tom Ploeger

Tom Ploeger is na het afronden van de studie Milieukunde  bij een adviesbureau als Adviseur Milieu (agrarisch en industrie) en Projectleider/Accountmanager begonnen. Hierna heeft hij de stap gemaakt om bij een detacheerder aan de slag te gaan als accountmanager Overheid. Na bijna twee jaar als accountmanager te hebben gewerkt, kriebelde de “milieukundige-inhoud” bij hem weer. Bij DLV Advies gaat Tom aan de slag als Projectaccountmanager.

Wij zijn blij met de komst van deze nieuwe collega's. Wij wensen ze veel succes in hun loopbaan bij DLV Advies!

Sterkste Erf verkiezing 2024

Vorig jaar is de familie Ten Kate uitgeroepen tot winnaar van de Sterkste Erf verkiezing. Zij runnen in het Drentse Veeningen een gemengd bedrijf met melkkoeien,...

Lees verder

Brandpreventie hoeft geen handenvol geld te kosten, het begint bij bewustwording

Als het gaat om brandveiligheid, ligt de veehouderij onder een vergrootglas. Boerderijbranden kunnen in korte tijd voor enorme financiële en emotionele...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden