Goorts + Coppens en DLV Advies lanceren ‘Boer & Wet’

Publicatiedatum: 23 februari 2017

Agrarische bedrijven worden steeds complexer. Meerdere locaties, meer personeel, complexere wet- en regelgeving zorgen er voor dat de bedrijfsrisico’s toenemen. Met verstrekkende gevolgen als er bijvoorbeeld bij een controle blijkt dat er iets niet klopt, of een afnemer zijn afspraken niet nakomt.

Onafhankelijk adviesbedrijf DLV Advies en Goorts + Coppens Advocaten en Adviseurs merken dat agrariërs in steeds grotere mate inzicht willen hebben in deze risico’s en bewust willen kiezen welke risico’s ze willen nemen en welke ze tot een minimum willen beperken.

Verkleinen bedrijfsrisico's

Zij hebben daarom de handen ineen geslagen en introduceren gezamenlijk de nieuwe service Boer & Wet. Door middel van een abonnement worden met een scan alle risico’s op het gebied van onder andere mestwetgeving, contracten en personeel in kaart gebracht en wordt een plan van aanpak met verbeterpunten uitgewerkt. De ondernemer kan met dit plan van aanpak aan de slag om zijn bedrijfsrisico’s te verkleinen. Hierbij kan hij hulp inschakelen van de advocaten en juristen van Goorts + Coppens en de adviseurs van DLV Advies. Tevens hebben deelnemers onbeperkt toegang tot een klantenportal om contracten en checklists te downloaden en kunnen ze gebruik maken van een helpdesk voor al hun vragen. 

Specialistiche kennis

Guido Goorts, eigenaar Goorts + Coppens en Recht Direct: “Tweeënhalf jaar geleden zijn wij onder de naam Recht Direct gestart met een vergelijkbaar juridisch adviesbedrijf. Klanten zijn erg positief over Recht Direct, omdat we samen problemen kunnen voorkomen. We merkten dat de agrarische markt vraagt om andere specialistische kennis. Daarop hebben we de samenwerking gezocht met DLV Advies. Met Boer & Wet kunnen wij nu ook onze agrarische klanten van dienst zijn.”

Maak kennis met Boer & Wet

De lancering van Boer & Wet vindt plaats op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Evenementenhal Venray van 14 t/m 16 maart. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze stand, standnummer 108, om kennis te maken met deze nieuwe service.

Meer weten over deze nieuwe dienst? Neem contact op met Guido Goorts van Goorts + Coppens Advocaten en Adviseurs (06-53912105 / g.goorts@gca.nl) of met Paul Bens van DLV Advies (06 – 53 71 58 80 / p.bens@dlvadvies.nl).

Voor een sneakpreview volg je vanaf nu Boer & Wet op Twitter: @BoerenWet.

Schadepreventie helpt boeren uit de brand

Ondanks bestaande actieplannen, met als doel het aantal stalbranden en het aantal dieren dat daarbij om het leven komt aanzienlijk te verminderen, worden...

Lees verder

Impact van wateroverlast

In verschillende regio’s heeft de wateroverlast van afgelopen weken grote gevolgen voor mens en dier; ook agrarische ondernemingen kampen met flinke...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar