Praat met je medewerkers

Publicatiedatum: 13 april 2017

Waarom voeren we in de agrarische sector geen gesprekken over het functioneren met de medewerkers. De veelzeggende reactie volgt; “oh, dat hebben we nooit gedaan” of “ik zeg het hem zo wel, als hij werkzaamheden niet goed doet”.  Maar oh, wat kan een goed gesprek veel opleveren. 

Hoe gaat een gesprek

Je hoeft een gesprek niet alleen te voeren, gebruik de adviseurs die samen met jullie beide tot een goed gesprek laat komen. Daarin komen de kritische geluiden naar voren, veel vaker gaat het over de verbeterpunten op bedrijfsniveau, waar de medewerkers zeker zijn ideeën over heeft, maar daar ook niet dagelijks met je over praat. Ook complimenten doen het goed, je wilt toch allemaal wel eens horen dat je gewaardeerd wordt.

Wij helpen

Kortom alleen maar argumenten om er morgen mee te starten. En als je het lastig vindt om alleen het gesprek met de medewerker aan te gaan, gebruik dan de expertise van Boer & Wet. Het kan zó veel opleveren voor uw bedrijf en uw medewerker.

Boer & Wet is een samenwerking van DLV Advies en Goorts + Coppens Advocaten en Adviseurs. Zij zorgen voor inzicht in bedrijfsrisico’s en zorgen dat ondernemers bewust kunnen kiezen welke risico’s ze willen nemen en welke ze tot een minimum willen beperken.

Boer & Wet

Schadepreventie helpt boeren uit de brand

Ondanks bestaande actieplannen, met als doel het aantal stalbranden en het aantal dieren dat daarbij om het leven komt aanzienlijk te verminderen, worden...

Lees verder

Impact van wateroverlast

In verschillende regio’s heeft de wateroverlast van afgelopen weken grote gevolgen voor mens en dier; ook agrarische ondernemingen kampen met flinke...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Marco Hol

Adviseur Financieel Management & Schade Expertise
06 26 51 86 86
Stuur e-mail
Meer over Marco