Aanbesteding

Een aanbesteding bij een groot of klein bouwproject kan u als ondernemer veel geld en zorgen besparen. In de praktijk komt een prijsverschil van 5 tot 25 % regelmatig voor, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of uitvoering van de bouw.
 

Begeleiding aanbesteding

DLV Advies heeft specialisten in huis die van het begin tot het eind een aanbesteding voor u kunnen begeleiden. Onze specialisten beschikken, naast specifieke kennis van bouw, ook over kennis van de sector. Deze meerwaarde is terug te vinden in het uitgebreide bestek.

Op basis van een bouwtekening en een bestek starten we gezamenlijk het traject van aanbesteding. De vooraf samen geselecteerde bouwbedrijven krijgen een uitgebreid bestek. Dit bestek, afgestemd op de wensen van de klant, beschrijft in detail wat de aannemer moet leveren. De combinatie met de bouwkundig goed doordachte doorsnedetekeningen (1:20) en complete constructietekeningen van het beton- en staalwerk zorgt ervoor dat de aannemer exact weet wat hij moet offreren. Stelposten zijn daardoor niet meer nodig. Zo kan hij een scherpe prijs maken, zonder dat dit verlies aan kwaliteit geeft. Dit zorgt voor objectief vergelijkbare prijzen en voorkomt tijdens het bouwtraject onaangename verrassingen.

Bouw- of verbouwplannen? Neem contact op met één van onze specialisten onderaan deze pagina.