Over DLV Advies

DLV Advies is een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties die actief zijn in de agrarische sector. Wij staan voor Advies én Resultaat. Geen mooie praatjes, maar eerlijk en oprecht advies en no-nonsens oplossingen. Ons werk is altijd gericht op meer resultaat voor de agrarisch ondernemer.
Onze specialisten adviseren op de terreinen bouw, financieel management, mest, energie, makelaardij, schade-expertise en het verbinden van ketenpartijen.

Naast individuele advisering op bedrijfsniveau begeleidt DLV Advies agrarische studiegroepen en zijn wij actief in innovatieve Agri & Food-projecten. DLV Advies adviseert dan ook meer dan alleen ondernemers in de agrarische sector. Ook juristen, verzekeraars, financiers, accountants en overheden kunnen bij ons terecht. Door het brede werkterrein en onze diepgewortelde kennis overzien we als geen ander het gehele agrarische speelveld. De combinatie van praktische agrarische kennis en inzicht in de keten maakt van DLV Advies dé partner voor advies & resultaat.

DLV Advies is gevestigd in Uden (hoofdkantoor), Vianen, Deventer en Drachten.

Direct naar

Kantoren

Brochures

Medewerkers

Vacatures en stage 

video over dLV Advies

ONAFHANKELIJK ADVIESBEDRIJF VOOR ONDERNEMERS, BEDRIJVEN EN INSTANTIES

DLV Advies is actief in de agrarische sector. Wij staan voor Advies én Resultaat. Geen mooie praatjes, maar eerlijk en oprecht advies en no-nonsens oplossingen.