Jurian Lier

KANTOOR
DLV Advies
Lavendelheide 13
9202 PD Drachten
info@dlvadvies.nl
0512 74 83 40

Wie is Jurian?

DLV Advies is een onafhankelijk adviesbureau, dat is wat onze klanten enorm waarderen. 
Bij complexe vraagstukken binnen het bedrijf is het steeds belangrijker dat er met verschillende scenario’s gerekend wordt, dan kom je pas echt tot een goede beslissing.
Bedrijven zijn constant bezig met plannen maken en samen met collega’s zie ik het als een uitdaging om daar ook mijn steentje aan bij te mogen dragen.  

De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de melk- en koeltechniek. Veel projecten op het gebied van automatisering en energiebesparing heb ik mogen afronden.
Ik vind het een uitdaging om de klant te begeleiden van aanvraag tot oplevering. Na oplevering houd ik graag contact om de resultaten te bespreken. 

Als projectleider Energie ben ik steeds meer de ‘energiemanager’. Het leren omgaan met vraag en aanbod kan al snel financiële voordelen opleveren. De energietransitie is in volle hevigheid losgebarsten en elke situatie vraagt om een eigen invulling.

Naast mijn werk breng in veel tijd door met mijn vrouw en onze drie kinderen. Rondom huis zijn we graag in de tuin of met onze dieren bezig. De vakanties brengen we graag door op een camping langs de kust.

 

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Jurian is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor het volgende aandachtsgebied:

E4 Verdienvermogen

“Je hebt daarin je werkervaring en aanpak toegelicht. Bij DLV Advies heb je je ontwikkeld tot een volwaardig specialist op het gebied van duurzame energie en duurzame investeringen, en verdienmogelijkheden daarbij.”

Wim Zaalmink - expert voor het aandachtsgebied E4 ‘Verdienvermogen’.