Barry Akkerman

KANTOOR
DLV Advies
Lavendelheide 13
9202 PD Drachten
info@dlvadvies.nl
0512 74 83 40

Wie is Barry?

Een bouwkundige duizendpoot met een zwak voor de akkerbouw. De combinatie tussen bouw en akkerbouw maakt mijn rol als bouwkundig projectleider open teelten tot een leuke en uitdagende baan. Het onafhankelijk adviseren van de opdrachtgever in iedere fase van hun plan. Het maken van een ontwerp passend bij klant, budget en bedrijfsvoering en het ontzorgen van de opdrachtgever tijdens de bouwfase zijn een aantal onderdelen in mijn rol als adviseur. Naast akkerbouw zijn mijn specialisaties woningbouw en mkb.

In mijn functie als teammanager hecht ik veel waarde aan teamwerking: samen verantwoordelijkheid nemen en er met elkaar voor willen gaan. Het leukste uit de mensen halen waarmee je samenwerkt, zodat je voor je plezier werkt! Met plezier werken is met plezier het beste resultaat voor de klant en het bedrijf realiseren.

Ik hou van motorcrossen en mountainbiken en ik mag graag thuis of bij kennissen klussen. Daarnaast geniet ik erg van mijn gezin waar onze drie kinderen altijd voor gezelligheid en roering zorgen. Tevens ben ik actief als tafelaar bij Tafelronde 122 Flevoland. Hierbij staat het bijdragen aan de maatschappij en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Barry is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

E1 Persoonlijke ontwikkeling van ondernemer en bedrijf

 "Bij de aanpak valt op dat je primair gericht bent op het bovenwater krijgen van persoonlijke drijfveren van jouw klanten en hun lange-termijndoelen. Vervolgens probeer je daarna slimme oplossingen voor jouw klanten te vinden. Je voldoet aan de algemene vereisten voor het BAS-register en je voldoet ook voor het aandachtsgebied ‘persoonlijke ontwikkeling’ en wordt daarin toegelaten. Gefeliciteerd daarmee."

Jan Breembroek – expert voor het aandachtsgebied ‘persoonlijke ontwikkeling’