Stef van Bergen

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Stef?

Positiviteit is iets wat ik belangrijk vind. De agrarische sector verandert continue en dat maakt het ook spannend en interessant. Ik vind het belangrijk dat er niet wordt gekeken naar wat er niet kan, maar juist wat er allemaal wel mogelijk is. Ik kan snel schakelen en ben iemand van de praktijk. De melkveehouderij is mijn passie. Dagelijks ben ik actief op het melkveebedrijf die ik run samen met mijn vader.

Bij DLV Advies ben ik actief als Adviseur Mest & Mineralen in de provincies Noord-Brabant en Zeeland. Ik krijg energie wanneer ik veehouders een stapje verder kan helpen met mijn kennis op het gebied van wetgeving in mest en mineralen. Dit zo goed mogelijk implementeren bij de veehouder, waardoor er een optimaal resultaat wordt behaald is iets waar ik veel voldoening uithaal.

Voordat ik bij DLV Advies begon heb ik een MBO opleiding dier- en veehouderij gevolgd. Na deze studie heb ik de opleiding bedrijfskunde en Agri-business afgerond aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Ik heb eerst 5 jaar agrarisch advieswerk gedaan in mest- en mineralenwetgeving. Met al deze kennis en de praktijkervaring op het melkveebedrijf, is dit een goede basis om de functie Adviseur rundvee Mest & Mineralen te vervullen bij DLV advies. Ik houd me hier bezig met alle zaken omtrent mestwetgeving. Daarnaast ga ik ook als BAS-adviseur aan de slag in de SABE-regeling, waarbij ik veehouders advies geef in het zo goed mogelijk benutten van mineralen op hun bedrijf.

Buiten mijn werk bij DLV advies sta ik graag op het voetbalveld en onderneem ik leuke dingen met mijn vriendin en vrienden.

Heeft u vragen en kan ik daarbij helpen, bel of mail en we gaan samen aan de slag! 

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Stef is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor het volgende aandachtsgebied:

A1, stikstofemissie en hergebruik nutriënten

Je bent een jonge, kundige en enthousiaste adviseur, die met passie voor de melkveehouderij graag met melkveehouders om de keukentafel zit om de bedrijfsvoering van een bedrijf te analyseren en de ondernemer te adviseren.

Oene Oenema – expert stikstofemissie en hergebruik nutriënten