Financieel onderscheiden als varkensbedrijf?

Publicatiedatum: 31 augustus 2016

Hoe houd ik mijn bedrijf economisch gezond in deze tijd? Dat is de vraag die centraal staat tijdens het symposium 'Ondernemen in de varkenshouderij' op 27 september georganiseerd door Boerderij. Paul Bens, directeur van DLV Advies, vertelt waar bedrijven zich financieel in kunnen onderscheiden. 

Tijdens het dit symposium krijgt u handvatten om naar uw huidige bedrijfsvoering te kijken op een economische manier. U krijgt nieuwe concepten en ideeën uit de markt voorgeschoteld waarmee u uzelf kunt onderscheiden en daardoor economisch gezond kan blijven in slechte tijden.

De dag start plenair waarna u de keuze hebt om in kleinere groepen twee subsessies te volgen. De dag wordt afgesloten met een ondernemerscarrousel waarin drie inspirerende en ondernemende varkenshouders vertellen over hun bedrijfsstrategie. 

Het symposium vind plaats op 27 september van 13.30 tot 19.30 uur  aan de Verlengde Noordkade 10-14, 5461 EH  in Veghel. Wilt u deelnemen? U kunt zich hier aanmelden.

Geen ranking noodzakelijk bij LBV regeling

Vorige maand kondigde RVO al aan dat het budget voor de Landelijke Beëindigingsregeling veehouderijlocaties (Lbv) en Lbv-plus is verhoogd met bijna...

Lees verder

Regeling GLB-bedrijfsplanvoucher t.w.v. € 7.500 opent op 5 juni

Heeft u investeringsplannen? Of staat bedrijfsovername op de planning en heeft u een bedrijfsplan nodig? Vanaf 5 juni opent de subsidie GLB-...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden