Open dag Beter Leven vleesvarkensstal bij familie Tijs

Publicatiedatum: 04 maart 2024

Bij familie Tijs is recent de bouw van een nieuwe vleesvarkensstal afgerond. De stal is gebouwd volgens het 'Beter Levenconcept' en biedt plaats aan 1440 vleesvarkens. Ter gelegenheid hiervan opent de familie op 23 maart a.s., aan de Kolonieweg 7 in Hoge Hexel van 13.00 tot 16.00 uur, haar deuren voor omwonenden en belangstellenden. 

Het vleesvarkensbedrijf omvat een reeks innovatieve projecten die zowel de efficiëntie als de duurzaamheid van het bedrijf aanzienlijk hebben verbeterd.

Wat staat u te wachten?

  • Een kijkje in de nieuwe vleesvarkensstal van de toekomst met 1440 plaatsen, gebouwd volgens het 'Beter Levenconcept'.

  • Moderne technologieën zoals een lichtstraat, High Care faciliteiten, dagverse ontmesting, CDI-voersysteem en een GEA mestscheider.

  • Inzicht in duurzaamheid met een monomestvergister van Bio-line en de Bio-UP installatie voor groen gasopwekking (320.000 Nm³ per jaar).

Kom langs tijdens de open dag op 23 maart 2024

De familie Hijs nodigt alle geïnteresseerden en omwonenden van harte uit om deze dag met hen mee te maken. Het is een kans om direct in contact te komen met de mensen én bedrijven achter dit project. De open dag vindt plaats op zaterdag 23 maart 2024, van 13:00 tot 16:00 uur aan de Kolonieweg 7 in Hoge Hexel. Er zullen verschillende stands zijn van betrokkenen bij het project, klaar om hun ervaringen en inzichten met u te delen.

Standhouders

 

 

 

Slim ontdooien

Op de verdamperlamellen in een koelcel ontstaat na verloop van tijd een laagje ijs. Dat komt doordat gekoelde lucht minder vocht kan bevatten, waardoor...

Lees verder

Open dag Akkerbouwbedrijf VOF Schoonderwoerd 13 juli a.s.

Bij akkerbouwbedrijf VOF Schoonderwoerd is recent de bouw van een opslagloods afgerond. Centraal staat het drogen en bewaren van pootaardappelen, het sorteren...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden