Stappenplan voor deelnemers Srv

Publicatiedatum: 28 januari 2020

Bij de aanmelding voor de Subsidieregeling sanering varkenshouderijen (Srv) is de definitieve keuze om te stoppen vaak nog niet gemaakt. De uiteindelijke keuze hangt af van het financiële plaatje en de bestemming van de grond na bedrijfsbeëindiging. Door tijdig verschillende opties te overwegen, kunt u een gefundeerde keuze maken. Het stappenplan van DLV Advies helpt hierbij.

Als ondernemer bent u jarenlang bezig geweest om uw bedrijf op te bouwen. Bedrijfsbeëindiging is een proces dat minstens zoveel aandacht verdient als de aandacht die u altijd in de ontwikkeling van uw bedrijf heeft gestoken. Veel factoren spelen een rol bij de uiteindelijke beslissing om wel of niet deel te nemen aan de Srv.

Maak tijdig een keuze

Sjoerd Holkenborg, teammanager bouw bij DLV Advies adviseert om tijdig een keuze te maken: “In het voorjaar van 2020 geeft RVO uitsluitsel over de subsidieaanvragen. Binnen 8 weken moet het definitieve besluit om deel te nemen aan de Srv genomen zijn. Het is goed om na te denken over de bestemming van uw grond en uw financiële situatie, voordat RVO met uitsluitsel komt. Zo kunt u een goed gefundeerde keuze maken.”

Het vervolgproces

Na het accepteren van de subsidieverlening volgen een aantal verplichte acties. Deze acties zijn terug te vinden op een tijdlijn in het stappenplan. Daarnaast staat in het stappenplan ook een overzicht van vragen die helpen om keuzes voor de toekomst te maken. Vul hieronder uw gegevens in om het overzichtelijke stappenplan te downloaden.

Download het stappenplan

Vul onderstaande gegevens in om het stappenplan Srv te downloaden. Direct na verzending ontvangt u het stappenplan via de mail.

* verplichte velden

Indien u vragen heeft over dit onderwerp kunt u terecht bij één van onze adviseurs.

Regio Oost: Sjoerd Holkenborg, Leo Rouhof, Gerben Schrijver

Regio Zuid: Marco Hol, Antoon Spoorenberg

Van junior adviseur tot Directeur: Herrold Lammertinks impact op DLV Advies

Herrold Lammertink (53) is vanaf 2005 directeur en mede-eigenaar van DLV Advies geweest. Afgelopen donderdag nam hij afscheid en blikten we terug...

Lees verder

Deadline nadert: vraag nu uitstel aan voor aangescherpte eisen Beter Leven-keurmerk

Met de aangescherpte eisen van het Beter Leven-keurmerk (BLk), die per 1 januari 2025 ingaan, staan veel varkenshouders voor een uitdaging. Door de aanhoudende...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden