Verdienen met duurzame melkveehouderij Utrecht

Hoe kun je de verschillende maatregelen en doelen binnen het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB) inpassen in je bedrijfsvoering, zodat het ook nog wat oplevert? Dit staat centraal binnen het project Verdienen met duurzame melkveehouderij Utrecht (de opvolger van het project Natuurlijke Veehouderij in Utrecht), dat in 2022 in de provincie Utrecht van start is gegaan. Edith Finke begeleidt namens DLV Advies een studiegroep van ongeveer vijftien melkveehouders. Daarnaast coördineert ze diverse teelt- en bemestingsproeven, die op zes locaties liggen.

Nieuwsbrief

Wilt u geheel vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van het project ‘Verdienen met duurzame melkveehouderij Utrecht’? Wij versturen periodiek een nieuwsbrief met daarin kennis en ervaringen die binnen dit project wordt opgedaan. Middels onderstaand formulier kunt u zich hiervoor aanmelden.

* verplichte velden

Volg ons ook op 

 

Neem contact op me onze adviseurs voor meer informatie

 

Mede mogelijk gemaakt door

Binnen dit project wordt aan de hand van praktijkkennis via proefvelden gekeken hoe u als melkveehouder kunt blijven verdienen in een omgeving waarin markt, klimaat en regelgeving continu veranderen. Het project is mede mogelijk door steun van de provincie Utrecht en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.