Wie is Erwin?

Het werken in de agrarische sector is wat me het beste ligt. Daarom voel ik me prima thui bij DLV Advies. Als bouwkundig tekenaar heb ik al de nodige ervaring. Mijn werkzaamheden zijn allround.

De klant tevreden stellen is het belangrijkste doel.  Op de tekening, vertalen wat door collega’s met de klant is besproken, is de grootste uitdaging. Dit maakt het werk boeiend en afwisselend. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en de regelgeving kan verschillen per regio.

Door nieuwe technieken, slimmigheidjes en boerenverstand blijft het werk afwisselend en uitdagend. Af en toe in de praktijk gaan kijken wat het resultaat van je tekenwerk is geworden, blijft leuk en leerzaam. Wordt er afgeweken van jouw tekening, dan heeft dat ook een reden. Ook hiervan word je wijzer.

In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen. Soms met de racefiets maar sowieso wekelijks op de mountainbike met een gezellig clubje. Daarnaast ben ik ook een fanatiek biljarter. Verder werk ik graag in mijn tuin en neem ik deel aan het verenigingsleven in mijn woonplaats.