Thuis in mestwetgeving

Vanaf 1 januari 2018 is het stelsel van fosfaatrechten voor melkvee in werking getreden. De verwachting is dat vanaf 2020 nieuwe excretienormen van kracht gaan met veranderde gebruikersruimtes. Daarnaast zijn er jaarlijkse aanpassingen in de BEX-berekening en (regelmatig) in de Gecombineerde opgave. Een team van specialisten van DLV Advies staat voor u klaar om de mestwetgeving om te zetten naar praktische adviezen voor uw bedrijf.

Administratie en advies

We verzorgen niet alleen de Gecombineerde opgave, derogatie, BEX voor jongvee en melkvee, mestboekhouding en KringloopWijzer voor u, we analyseren ook de resultaten uit deze programma’s. Met de gegevens van alle veehouders maken we een benchmark. Hiermee zijn resultaten van een bedrijf goed te vergelijken met andere, soortgelijke, bedrijven. Dit geeft inzicht en biedt handvatten voor de optimalisatie van de mineralenbenutting op het bedrijf

Zo helpen onze specialisten veehouders op weg om verder te optimaliseren op een praktische manier. En zo levert verduurzaming ook financieel voordeel op.

Direct naar

Aanmelden vraag en aanbod fosfaatrechten

 

Onze adviseurs

staan voor u klaar

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

* verplichte velden