Ielze Voermans

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Ielze?

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk financieel inzicht is. Hoe het je rust, overzicht en ruimte geeft om je focus te leggen op dat wat voor jou belangrijk is. Binnen DLV Advies sta ik opgesteld om ondernemers te helpen bij hun financiële vraagstukken. Of het nu gaat om een investering, overname, uitbreiding of juist continuering van de huidige bedrijfsopzet. Het begint en eindigt bij een goed doordacht financieel plan.

Mijn uitdaging is om de wensen van de klant te vertalen naar zo’n financieel plan. Zodat je als ondernemer weet waar je voor komt te staan. Waar zit de uitdaging? Waar zit het risico? En past dat bij jou, bij jouw bedrijf en bij de mensen om je heen? Leuke en interessante vraagstukken waar ik graag met ondernemers in mee denk.

Ik ben enthousiast en praktisch ingesteld. Verder zoek ik graag de samenwerking op en vind ik het leuk om mensen met elkaar te verbinden. Ik heb een bancaire achtergrond en sta midden in de melkveehouderijsector. Leuk om deze facetten binnen DLV Advies met elkaar te combineren!

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Ielze is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

E1 Persoonlijke ontwikkeling van ondernemer en zijn bedrijf 

"We constateren dat jij op het gebied van persoonlijke ontwikkeling je 
vooral bekwaamd hebt door in al je ervaringen goed te kijken wat er met mensen gebeurt en hoe processen verlopen bij samenwerking tussen mensen.
"

Jan Breembroek – expert voor het aandachtsgebied ‘Persoonlijke ontwikkeling’ 

 E2 Horizontale samenwerking 

"Bij jou gaat het niet alleen om een voordeel in euro’s maar kan het gaan om andere voordelen."

Lambert Schuldink – expert voor het aandachtsgebied ‘Horizontale samenwerking’ 

E3 Bedrijfsopvolging

"Bij een doorverwijzing kom je het liefst 'blanco' aan tafel zodat je alles vragen kan. Door jouw manier van vragen stellen lukt het jou om een slag dieper te komen en duidelijk te krijgen wat er speelt, wat ze belangrijk vinden, graag naar toe willen met hun als personen en met het bedrijf."

Jan Lucas Spijkman – expert voor het aandachtsgebied 'Bedrijfsopvolging ’