Johan den Hollander

KANTOOR
DLV Advies
Lage Biezenweg 5a
4131 LV Vianen
info@dlvadvies.nl
0348 49 52 52

Wie is Johan?

Laagdrempelig, open, betrokken en vasthoudend zijn een paar steekwoorden die direct op mij van toepassing zijn. Ik sta dicht bij de klanten die ik ondersteun. Met onderling vertrouwen bereik ik ons gezamenlijke doel. Als ik ergens mijn tanden in zet laat ik niet zomaar los. Op een reële doelgerichte manier werk ik samen met de ondernemer naar een einddoel toe. 
Ik ben praktisch aangelegd. Ik zou bijna zelf de stal willen bouwen. Gelukkig is bouwen ook mijn hobby, waardoor ik werk en hobby kan combineren. 

In mijn rol als projectleider bouw ben ik al ruim 25 jaar betrokken bij de realisatie van nieuwe rundveestallen, maar ook woningen, geitenhouderijen en vleesveebedrijven heb ik tot stand gebracht. Het begint bij het eerste ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie van de gebouwen. 
Ik investeer veel tijd in klantencontact omdat dit mijn sleutel tot succes is. Een klant die later nog eens terugkomt is mijn kers op de taart. 

Door mijn jarenlange ervaring mag ik nu met de opvolgers van bedrijven werken, waar ik voorheen met hun ouders om tafel zat. Dit vraagt een meegaande houding en vooral de mogelijkheid jong van geest te blijven. Dit is alleen mogelijk door actueel te blijven en van deze tijd. Het samenspel tussen de verschillende betrokkenen maakt mijn werk divers en interessant. Ieder project en iedere klant is zo bijzonder en uniek, dat geeft echt energie.