Marian van den Berg

KANTOOR
DLV Advies
Lage Biezenweg 5a
4131 LV Vianen
info@dlvadvies.nl
0348 49 52 52

Wie is Marian?

’s Ochtends in alle vroegte onze koeien melken. Alles is nog stil. De molen in de verte doemt op uit de ochtendmist. Een ooievaar is zich aan het nestelen. Dat is mijn geluksmoment en de start van mijn dag op ons melkveebedrijf onder de rook van Amsterdam. 

Daarna ga ik vol energie aan de slag bij DLV Advies, waar ik mijn passie voor de melkveehouderij kan combineren in mijn functie. Als medewerker milieu hou ik mij zowel binnen als buiten bezig met onder andere vergunningen, energie en melkwinning. 

Ik ben enthousiast, uitvoerend, praktisch ingesteld en op veel fronten inzetbaar. Als ik ergens aan begin wil ik het ook vasthouden tot het uiteindelijke resultaat. Veehouders motiveren waarom verandering noodzakelijk is en ze daarbij passende handvaten aan te bieden waardoor we samen tot resultaat kunnen komen. 

Ik geniet ervan om te doen wat ik mag doen. Ik sta dichtbij de praktijk in de rundveesector en volg mijn hart. Mijn blik is gericht op de toekomst. Energie en duurzaamheid spelen hierin een belangrijke rol en staan voor mij bovenaan.