Mattee van Benthum

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Mattee?

Als een van de eersten heb ik het geluk om deel te kunnen nemen aan het Young Potentials Bouw programma. Hierbij ga ik een tweejarig traject tegemoet waarin ik de ruimte krijg om kennis op te doen op het gebied van bouw-, teelt- en dierhouderijtechnieken. Gaandeweg ondersteun ik de projectleiders in toenemende mate en zullen ook mijn verantwoordelijkheden steeds verder uitgebreid worden. Het einddoel van dit traject is het volledig zelfstandig kunnen bekleden van een functie als projectleider in de bouw.

Ik ben opgegroeid op een vleesvarkenshouderij in Noord-Brabant waarbij ik van jongs af aan al mee de stal in ging om te assisteren en mee te denken waar nodig. Het was voor mij dan ook een logische stap om naar de HAS in ’s-Hertogenbosch te gaan, waar ik de opleiding Bedrijfskunde en Agri-Foodbusiness heb gevolgd. Vervolgens ben ik zo’n twee jaar actief geweest op het ouderlijk bedrijf, waar de focus met name lag op bedrijfsontwikkeling in de vorm van uitbreidingen. Hierdoor is mijn interesse in de agrarische bouwsector aangewakkerd en heeft mij doen besluiten daarin verder te willen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd is het ondersteunen van mijn ouders op de vleesvarkenshouderij nog altijd een belangrijke tijdsbesteding. Daarnaast ben ik veelal op het voetbalveld te vinden, waar ik de selectie van SV DSV mag versterken en daarbij kan een nabespreking met de teamgenoten uiteraard ook niet ontbreken.