Roy Tweeboom

KANTOOR
DLV Advies
Lavendelheide 13
9202 PD Drachten
info@dlvadvies.nl
0512 74 83 40

Wie is Roy?

Mijn naam is Roy Tweeboom, geboren en getogen op Curaçao en nu woonachtig in Drachten samen met mijn vriendin. Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen, ben ik van 1995 tot 2020 zelfstandig ondernemer geweest in diverse branches, zoals zaalverhuur, groepsuitjes, danslessen en evenementenorganisatie.

Met een rugzak vol ervaring in het ondernemerschap heb ik op een gegeven moment een complete switch gemaakt naar een andere branche en ben ik terecht gekomen bij de afdeling Operations & Maintenance van GroenLeven. Daar ontdekte ik mijn affiniteit en gedrevenheid voor duurzame oplossingen. Solliciteren op de openstaande vacature medewerker Energie bij DLV Advies, was voor mij dan ook een logische vervolgstap.

Bij DLV Advies houd ik mij bezig met de ondersteuning in het volledige traject van monomestvergisting. Zo maak ik de rendementsberekeningen en vraag ik de SDE++ subsidies aan die voor de aanschaf van een monomestvergistingsinstallatie noodzakelijk is. Met het oog op duurzaam ondernemen is het uiteraard ook fijn dat het uiteindelijk een financiële meerwaarde oplevert. Mijn achtergrond in ondernemerschap en ervaring in technische duurzame operaties helpen mij en de klant hierbij.

Naast mijn professionele ambities, houd ik van wandelen en geef ik één keer per maand mijn passie voor latin muziek en dansen vorm, door het organiseren van een latin evenement in Groningen. Ook op de salsa dansvloer ben ik regelmatig te vinden!