Tamara Coenen-van Heumen

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Tamara?

Als kind kwam ik op de manege en ging ik vaak met mijn opa naar de boerderij waar hij werkte, daar is mijn interesse voor de agrarische sector gewekt. Nu heb ik een eigen paard en ben ik dus nog veel op stal tussen verschillende dieren te vinden, daarom sluit DLV Advies als werkgever helemaal bij mij aan. Als stafhoofd ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het secretariaat en de frontoffice. Ik vind het belangrijk dat de projectleiders en adviseurs zoveel mogelijk worden ontzorgt wat betreft de secretariële werkzaamheden en klanten gastvrij worden ontvangen en te woord worden gestaan. Als team streven wij er iedere dag weer naar om dit samen voor elkaar te krijgen. 

Ik heb met zowel diverse mensen als werkzaamheden te maken, dat maakt het werk voor mij zo leuk! Aansturen en coachen van team, het voeren van persoonlijke voortgangs- en ontwikkelingsgesprekken, meedenken over workshops en opleidingstrajecten en het inwerktraject van een nieuwe medewerker; dit zijn een aantal werkzaamheden waar ik me dagelijks mee bezighoud. 

Naast paardrijden ben ik in mijn vrije tijd ook regelmatig te vinden bij Crossfit in Wijchen, doe ik aan yoga en bodybalance en reis ik graag. Daarnaast vind ik alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling en het trainen van je mindset interessant om mee bezig te zijn.