Tim de Mol

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Tim?

Ik ben inmiddels een aantal jaar werkzaam bij DLV Advies en begonnen als bouwkundig tekenaar, in combinatie met de duale opleiding HBO bouwkunde. Bij DLV Advies heb ik mezelf al snel verder
kunnen ontwikkelen tot bouwkundig constructeur. 

Ik haal voldoening uit het werken aan uiteenlopende projecten samen met projectleiders en tekenaars. Hierbij kan ik mijn steentje bijdragen door een veilige, economisch voordelige en duurzame constructie te ontwerpen.
Door zowel mijn agrarische achtergrond als mijn bouwkundige opleiding ben ik in staat om mee te denken in de idee-, ontwerp- en uitwerkingsfase van een project. 

De interesse en passie voor de agrarische sector geven mij de drive om een zo optimaal mogelijk ontwerp op papier te zetten. De wensen van klanten omzetten tot praktische en haalbare oplossingen is een leuke uitdaging en ik verwacht dat de uitdagingen in de toekomst van de (agrarische) bouwsector alleen maar groter worden. 
 
Naast het werk bij DLV Advies volg ik de master Constructief ontwerpen Bv/BmS om mezelf nog verder te verdiepen in de constructiewereld. In mijn vrije tijd help ik vaak op het boerenbedrijf van mijn ouders. Daarnaast hou ik ervan om een potje te voetballen bij RKSV Avesteyn.