Samenwerking Monteny - DLV Advies

Publicatiedatum: 18 december 2020

DLV Advies gaat per 1 januari 2021 samenwerken met Monteny Milieu Advies. Hierin zullen DLV Advies en Monteny de aanvragen voor proefstallen voor varkens voor klanten van Monteny gezamenlijk oppakken. 

Eigenaar Gert-Jan Monteny is autoriteit als het gaat om technische milieuadvisering in de veehouderij. Zijn specialiteiten zijn emissie-arme vloeren, proefstalaanvragen en metingen van uitstoot. Gert-Jan: “Mijn drijfveer is het mogelijk maken van bedrijfsontwikkeling in de agrarische sector.” Deze drive, de jarenlange ervaring en hoogstaande kennis zorgen voor een toenemend aantal klanten.

Service en kwaliteit

Om deze klanten de service en kwaliteit te kunnen blijven bieden die zij gewend zijn is Monteny op zoek gegaan naar een samenwerkingspartner. “Die hebben wij gevonden in DLV Advies. DLV Advies heeft een team van specialisten op het gebied van vergunningen, constructie, bouw en milieu en heeft een brede ervaring met proefstalaanvragen voor zowel de rundvee- als de varkenshouderij.”

No-nonsens oplossingen

Jos de Groot, directeur bij DLV Advies kijkt uit naar de samenwerking: “Met deze samenwerking kan DLV Advies haar activiteiten in het aanvragen van proefstallen verder uitbreiden. Zo helpen we nog meer ondernemers in het realiseren van hun huidige en toekomstige ambities. Wij staan voor advies én resultaat. Daarin passen Monteny en DLV advies goed bij elkaar. We zijn niet van de mooie praatjes, maar geven eerlijk advies en komen met no-nonsens oplossingen.”

Proefstalaanvragen varkenshouders

In 2020 troffen DLV Advies en Monteny elkaar al veelvuldig bij proefstalaanvragen voor varkenshouders, maar ook bij het voorbereiden van meetpannen voor melkveehouders met een traditonele sleufvloer. Lopende projecten zoals Kamplan en de Combiscraper vinden in prettige samenwerking plaats. 

Vanmorgen om 9:30 uur heeft de 'digitale' ondertekening plaatsgevonden. 


 

Slim ontdooien

Op de verdamperlamellen in een koelcel ontstaat na verloop van tijd een laagje ijs. Dat komt doordat gekoelde lucht minder vocht kan bevatten, waardoor...

Lees verder

Open dag Akkerbouwbedrijf VOF Schoonderwoerd 13 juli a.s.

Bij akkerbouwbedrijf VOF Schoonderwoerd is recent de bouw van een opslagloods afgerond. Centraal staat het drogen en bewaren van pootaardappelen, het sorteren...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar